Partners en andere organisaties
Drijvende krachten achter De Mooie Maaltijd
Deze, regelmatig ververste pagina, biedt meer informatie en korte lijntjes naar organisaties en personen die een ondersteunende rol kunnen spelen bij de implementatie van één of meerdere onderdelen van De Mooie Maaltijd.
Stichting Vriendelijke Keukens werkt zowel voor als achter de horeca-schermen aan een groter aandeel dier-, milieu- en (mede daarom) ook mensvriendelijke ingrediënten in de 'uit- en thuiskeuken.' Aan de achterkant werkt zij aan betere samenwerking in de keten, aan de voorkant (richting eindgebruikers) aan doeltreffende promotie en campagnes.
Contactpersoon: Lasca ten Kate
E: lasca@vriendelijkekeukens.nl
M: 06 28464403
Locatie Stichting Vriendelijke Keukens
Stichting Diverzio
Diverzio ondersteunt (o.a.) ziekenhuizen en zorginstellingen bij het in de praktijk brengen van een duurzaam en regionaal georienteerd maaltijdbeleid.
Contactpersoon: Jelle Ferwerda
E: jelle@diverzio.nl
M: 06 228 090 74
Locatie Stichting Diverzio
Phliss
Phliss heeft zich gespecialiseerd heeft op het gebied van ”Eten en drinken” binnen de sectoren wonen, welzijn, zorg en onderwijs.
Contactpersoon: Phylils den Brok
E: phyllis@dse.nl
M: 06 22 956 623
Locatie Phliss
Zeeuwse Milieu Federatie (ZMF)
De Zeeuwse Milieu Federatie en webwinkel De Grote Verleiding zijn samen al enkele jaren betrokken bij het project ‘Korte Keten van Land naar Klant’. Hierbij worden Zeeuwse producenten en instellingen met elkaar verbonden. De opgedane kennis en ervaring ligt hier voor het opscheppen. Handig als u in Zeeland actief bent!
Contactpersoon: Melissa Ernst
E: mernst@zmf.nl
Locatie Zeeuwse Milieu Federatie
Stichting Van Eigen Erf (VEE)
De website van VEE biedt een uitgebreid overzicht van biologische boeren en tuinders in Nederland met directe verkoopmogelijkheden. Daarnaast is er speciaal voor institutionele keukens in de provincie Overijssel die met producten van ‘ eigen bodem’ aan de slag willen een goed overzicht van potentiële (groot-)leveranciers.
Delen: