"Maaltijden in de zorg
om puur van te smullen."
Partners en andere organisaties

Partners en andere organisaties

Drijvende krachten achter De Mooie Maaltijd

Deze, regelmatig ververste pagina, biedt meer informatie en korte lijntjes naar organisaties en personen die een ondersteunende rol kunnen spelen bij de implementatie van één of meerdere onderdelen van De Mooie Maaltijd.

Stichting Vriendelijke KeukensStichting Vriendelijke Keukens werkt zowel voor als achter de horeca-schermen aan een groter aandeel dier-, milieu- en  (mede daarom) ook mensvriendelijke ingrediënten in de 'uit- en thuiskeuken.' Aan de achterkant werkt zij aan betere samenwerking in de keten, aan de voorkant (richting eindgebruikers) aan doeltreffende promotie en campagnes.
Contactpersoon: Lasca ten Kate
E: lasca@vriendelijkekeukens.nl
M: 06 28464403
Locatie Stichting Vriendelijke Keukens

Stichting Diverzio Stichting Diverzio  
Diverzio ondersteunt (o.a.) ziekenhuizen en zorginstellingen bij het in de praktijk brengen van een duurzaam en regionaal georienteerd maaltijdbeleid.
Contactpersoon: Jelle Ferwerda
E: jelle@diverzio.nl
M: 06 228 090 74
Locatie Stichting Diverzio

PhlissPhliss
Phliss heeft zich gespecialiseerd heeft op het gebied van ”Eten en drinken” binnen de sectoren wonen, welzijn, zorg en onderwijs.
Contactpersoon: Phylils den Brok
E: phyllis@dse.nl
M: 06 22 956 623
Locatie Phliss

Zeeuwse Milieu Federatie (ZMF)Zeeuwse Milieu Federatie (ZMF)
De Zeeuwse Milieu Federatie en webwinkel De Grote Verleiding zijn samen al enkele jaren betrokken bij het project ‘Korte Keten van Land naar Klant’. Hierbij worden Zeeuwse producenten en instellingen met elkaar verbonden. De opgedane kennis en ervaring ligt hier voor het opscheppen. Handig als u in Zeeland actief bent!
Contactpersoon: Melissa Ernst
E: mernst@zmf.nl
Locatie Zeeuwse Milieu Federatie

Stichting Van Eigen Erf (VEE)Stichting Van Eigen Erf (VEE)
De website van VEE biedt een uitgebreid overzicht van biologische boeren en tuinders in Nederland met directe verkoopmogelijkheden. Daarnaast is er speciaal voor institutionele keukens in de provincie Overijssel die met producten van ‘ eigen bodem’  aan de slag willen een goed overzicht van potentiële (groot-)leveranciers.

Delen:

Agenda

juli 2024
  • S
  • M
  • T
  • W
  • T
  • F
  • S

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Mooie Maaltijd.

  • Dhr
  • Mevr