"Maaltijden in de zorg
om puur van te smullen."

Blog

Lekker & Betrokken

Redactie   |    08 juni 2012 | 0 Reacties

Op donderdag 7 juni ging, tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2012 het duurzaamheidsproject Lekker Betrokken van start. Doelk van dit project is het concreet én structureel verduurzamen van de zorgsector op de gebieden mens, product en proces. Startpunt is daarbij het brede gebied van 'eten en drinken'. Opdrachtgever is de landelijke vereniging voor Food en Hospitality Management binnen de gezondheidszorg (VHVG).

Lekker Betrokken! bevat diverse deelprojecten, die in samenwerking met projectpartners ingaan op de specifieke vraag van deelnemende zorginstellingen op het gebied van duurzaamheid en eten en drinken. Deelname door zorginstellingen aan dit project is gratis, wel wordt commitment van hen gevraagd. Zie ook: http://www.phliss.nl/lb.html

Tags: , , ,

Reacties

Niemand heeft gereageerd op deze pagina.

RSS feed voor de reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Plaats een reactie

Om een reactie te plaatsen, dient u ingelogd te zijn. Hier inloggen.